Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Om os

Det er tit de mest simple ting i livet der gør en lykkelig. Tid med familien og venner, nyvasket sengetøj, bare lidt ekstra tid, duften af nybagt kage og HYGGE! I næsten alt den hygge vi har med at gøre stiller vi et lys frem, for et enkelt lys spreder en hyggelig stemning, lyset har stor en betydning. Det levende lys kan sprede stemning i alle situationer, det kan være romantisk-, alvorlig-, hyggelig-, eller ved triste begivenheder.

I Candleworld har vi solgt kvalitets lys siden 2005. Vi sikrer at du altid får den bedste kvalitet af levende lys, inden for stearin og paraffin. Det vi ikke selv producerer skaffer vi fra gode leverandører,som laver nogle af verdens bedste lys! Vi er et herligt lille team, som elsker at hygge. Vi tænder lys hver dag. Vi elsker levende lys, og bruger dem i alle situationer. Vi er kreative, positive folk, som altid ser muligheder og ideer til at skabe lys i alle mulige afskygninger af farver og mønstre, eksperimentere, lave unikke dekorationer, og sammensætninger. Vi bliver inspireret hver dag af ting og mennesker omkring os, og specielt af billeder med vores lys fra alle vores herlige kunder, som har lavet vildt flotte bordopdækninger, eller hyggekroge i hjemmet. Det glæder os helt inderst inde at vi kan sprede hyggen ud i de danske hjem og I deler dem med os.

Vi står altid klar til at hjælpe Jer hvis I har brug for vejledning, råd, farvesammensætning o.lign. Skriv eller ring gerne til os, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig. Vi pakker dine varer godt ind og sørger for en hurtig levering.

Vi elsker bare hygge!

Bedste hilsner fra

Candle World

:)