Vi leverer til: Danmark – Norge – Sverige – Finland

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Om os

CandleWorld, der blev grundlagt af Jens Andersen i 2002, grundlæggeren af Løgum Kloster Lys A/S, er verdens største online-butik, når det gælder stearinlys og tilbehør.

Jeg fik i 2008 tilbuddet om at købe CandleWorld og slog til, da jeg allerede var etableret med en fysisk butik med samme sortiment siden 2005.

 

 I den fysiske verden vil det være muligt at finde enkelte store specialforretninger som kan matche vores udvalg, blandt andet min. Imidlertid kan så store mængder lys vanskeligt præsenteres systematisk og overskueligt i en almindelig butik - det er til gengæld muligt på CandleWorld.

 

Som forbruger kan du derfor altid være sikker på at CandleWorld er det bedste bud når du skal købe stearinlys – DET ER DET VI STÅR OG STÅR INDE FOR…..

 

For at opfylde disse krav har vi allieret os med Løgum Kloster Lys A/S, som er en af de største producenter herhjemme. Fabrikkens 120 medarbejdere producerer årligt 30 millioner lys, hvoraf hovedparten er håndlavede. 90% af produktionen går til eksport, kun 10% sælges til de prisbevidste danskere.

 

CandleWorld har i 2013 etableret eget dypperi, som betyder at vores lys nu kan fremstilles i et hav af farver og modeller. Til fordel for dig som forbruger. Jens Andersen har stadigvæk sin daglige gang  i virksomheden sammen med mig.  

 

Lysene fra CandleWorld  er af høj kvalitet –  vi kræser om varen og de produkter du bestiller hos os - i modsætning  til  importerede massefremstillede lys man ofte finder på hylderne  i varehusene.

OG DET TØR VI AT STÅ INDE FOR……

 

Candleworld har siden 2002 spillet en central rolle på det danske Internet. Dette er medvirkende  til, at CandleWorld får  tilført den bedste teknik og knowhow der kan opdrives, og det er din sikkerhed for at CandleWorld  er et troværdigt sted at handle.

 

Vi har derfor nu valgt, at give CandleWold et helt nyt udseende og layout, så i skal ikke blive bange vi er stadigvæk de samme. Men vi følte , at tiden var inde til at opgradere siden så den igen er tidsvarende.

 

Vi ser frem til din ordre….

 

 

Med venlig hilsen

www.candleworld.dk