Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Personlige oplysninger

Overordnet ønsker vi at slå fast, at INGEN personlige oplysninger der registreres på CandleWorld, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Candleworld og Løgum Kloster Lys A/S.

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Desuden registrerer IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos CandleWorld, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og foretager evt. sletning i det omfang det ønskes.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS.

Under et køb udbeder vi os nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

:)